Vingerafdruk

Referenties

Opdrachtgevers

image
image
image

Referenties

image
Leerlingalert

Petra van den Berg, programmaleider Alertprogramma (Leerlingalert)

Jelske kwam uit zichzelf op de lijn. Omdat ze graag het verschil wil maken voor jongeren. Omdat ze onze ambitie deelt: dat jongeren veilig opgroeien en niet verstrikt raken in een crimineel netwerk. Bizar hoe snel ze zich de lescontent eigen wist te maken - en hoe natuurlijk ze voor grote groepen staat. Deskundig, betrouwbaar en gewoon een heel mooi mens, die je graag in je team wilt hebben.

image
CoMensha

Marcus de Koning-Man (Projectleider / Adviseur Aanpak Mensenhandel, CoMensha)

“​Ik heb Jelske van Leeuwen als aandachtsfunctionaris mensenhandel bij Veilig Thuis leren kennen en haar vastberadenheid en doortastendheid om de aanpak van mensenhandel verder vorm te geven sprak mij erg aan. Iemand die de daad bij het woord voegt en dat is hard nodig bij de aanpak van dit complexe probleem.”

image Gemeente Nijmegen
Gemeente Nijmegen

Kirstie Schmitz-Loke, Regionaal projectleider aanpak huiselijk geweld en kindermishandeling

“Als je denkt dat je te klein bent om een verschil te maken, heb je nog nooit de nacht met een mug doorgebracht.” – Afrikaans gezegde

“Bovenstaande typeert Jelske, ik heb haar leren kennen tijdens het ontwikkelen van de Webinar Stalking.
Een harde werker die meer uren in haar dag heeft dan anderen…
Ze ziet mogelijkheden en dan is nee of kan niet geen optie.
Mensen weten dat ze op jou kunnen bouwen. Kijk om je heen en zie wat dit oplevert!

In de toekomst komen wij elkaar zeker tegen.”

image
Openbaar Ministerie Oost-Nederland

H. Bekker, Openbaar Ministerie Oost-Nederland

“​Jelske van Leeuwen ken ik als een zeer betrokken en kundige voorzitter van en deelnemer aan het “actieoverleg Veilig Thuis”. Ze weet de deelnemende ketenpartners op een prettige en efficiënte manier met elkaar te verbinden en denkt mee in mogelijke oplossingen en/of aanvullende acties. Zo wordt er een plan gemaakt om complexe probleemsituaties wat dragelijker, veiliger en overzichtelijker te maken.”

image
Avans Hogeschool

E. ter Horst, docent AVD IVK/BSK Avans Hogeschool

“​Jelske is een professional in het complexe werkdomein van mensenhandel en veiligheid "achter de voordeur" die we hard nodig hebben om deze problematiek aan te pakken. Ze is een expert in haar vakgebied, gedreven en ambitieus en daarbij ook nog eens een superleuk mens waar je mee kunt lachen (ook heel belangrijk!). Ze blijft steeds "state of the art" doordat ze alle kansen grijpt om zich door te ontwikkelen. Ze weet te binden en te boeien als je met haar werkt en als ze voor een groep staat, waardoor ze mensen enthousiasmeert en bewust maakt van de noodzaak om kwetsbare en vaak onzichtbare groepen in de samenleving op de sociale veiligheidsagenda te krijgen en te houden!“”

image
GGD Gelderland-Zuid

C. Bouman, beleidsmedewerker rampen- en crisisbestrijding / crisis coördinator GGD Gelderland-Zuid

“​Sinds begin dit jaar werk ik samen met Jelske op het gebied van PSH bij rampen en ongevallen. Jelske is een zeer bevlogen, gemotiveerde en deskundige collega. Jelske is stressbestendig, analyserend en overstijgend qua denken en handelen. Zij heeft laten zien in een politiek bestuurlijk gevoelig dilemma op tactisch niveau adviserend te kunnen handelen, denkt in mogelijkheden. Jelske is een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Met recht kan ik haar een zeer waardevolle collega noemen.”