Vingerafdruk

Colofon

Het logo

Helderheid ontstaat tijdens ontspanning, zo werkt mijn brein. Als (bachelor) criminologe koos ik dit als mijn bedrijfsnaam, bewust een rustig logo, zwart en wit, zonder teveel prikkels. Nijmegen is mijn stad en mijn thuis. Vandaar 024 achter mijn bedrijfsnaam. Ik woon en werk in Nijmegen. Het groen van het Goffertpark brengt mijn hoofd tot rust, de bruisende en gemoedelijke binnenstad maken me gelukkig. In Nijmegen doe ik mijn inspiratie op, hier ontstaat het proces van creatie en groeien mijn ambities. Maar mijn werkgebied is breder en zeker niet alleen beperkt tot Nijmegen. Sterker nog, mijn werkgebied breidt zich nu al uit naar provincie Brabant en Utrecht dus geen stad is te ver! De kleur van 024 is een bewust uitgekozen combinatie tussen peach en roze. Hiermee een shoutout naar het feminisme. Als feminist sta ik voor gendergelijkheid, nog steeds zijn vrouwen volgens cijfers het meeste slachtoffer van geweld. En als laatste is mijn vingerafdruk verwerkt in het logo. Mijn vingerafdruk, een specifiek stukje van mijn DNA, mijn identiteit. Criminologe024, dat ben ik! En nog een laatste weetje, de vingerafdruk is van mijn middelvinger ;)

"keep your head high, and your middlefinger higher"

S/O naar FairWear

Voor de fotoshoot op de bedrijfsfoto's koos ik voor een t-shirt van FAIR WEAR. Niet alleen om mijn statement kracht bij te zetten, maar vanwege de veel belangrijkere reden: de wetenschap dat arbeidskrachten in productielanden slecht behandeld worden, er seksueel grensoverschrijdend gedrag plaatsvindt op de werkvloer, er zowel verbaal als fysiek veel mishandelingen plaatsvinden. Bij deze een shoutout naar FairWearFoundation (FWF), die zich inzet om gender-based geweld te stoppen, voor recht op minimumlonen voor iedereen en verandering op de werkvloer in productielanden.

Foto's door Linda Verweij fotografie

S/O naar Pink Ribbon

In de drie video's draag ik een t-shirt van Pink Ribbon in samenwerking met @C. "I GOT YOU BABE". Pink Ribbon financiert onderzoek en projecten op het gebied van borstkanker. Ontzettend belangrijk, we weten allemaal hoe hard dit nodig is. Van elk verkocht t-shirt wordt tien euro aan Pink Ribbon gedoneerd. Op deze manier een shoutout naar Pink Ribbon, koop ook een product uit de shop en steun op deze manier vrouwen met borstkanker.

Video opname en montage door Sanne van Lieshout